לחם צרפתי ממולא
המתכון ממולא לחם צרפתי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 40 דקות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו לחם בלתי, גבינת מוצרלה רזה חלק, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו לחם צרפתי ממולא, לחם צרפתי ממולא, ו לחם צרפתי ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את השליש העליון מכיכר הלחם; חלול בזהירות את החלק העליון והתחתון והשאיר 1 אינץ'. מעטפת. (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר.) הניחו כיכר בצד.
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הפטריות, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, גבינת הפרמזן, אבקת השום והאורגנו. מערבבים פנימה את תערובת הנקניקיות.
מרפדים את קליפת הלחם התחתונה בפרוסות מוצרלה; למעלה עם תערובת נקניקיות. החלף את הלחם העליון; לעטוף בנייר כסף.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד לחימום. מצננים 5 דקות לפני החיתוך.