לחם צרפתי ממולא בבשר בקר
לחם צרפתי ממולא בבשר בקר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. לכו לחנות והרימו פלפל, פתיתי פטרוזיליה, גבעולי פטריות וחתיכות, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לחם צרפתי ממולא בקר, לחם צרפתי ממולא, ו לחם צרפתי ממולא.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המרק, הפטריות, הפטרוזיליה, אבקת השום, הפלפל ורוטב הפלפל החריף; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים חותכים את כיכר הלחם לשניים לאורך. חלול את תחתית הכיכר והשאיר 3/4 אינץ'. מעטפת; הניחו בצד.
מניחים את הלחם שהוסר בבלנדר; מכסים ומעבדים עד שהוא מתפורר.
הוסף 1 כוס פירורים לתערובת בקר (שמור את הפירורים שנותרו לשימוש אחר). מערבבים גבינה.
כף תערובת בקר לקליפת לחם; החלף את החלק העליון של הלחם. עוטפים בנייר כסף כבד; מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350; למשך 20 דקות.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.