לחם צרפתי ממולא בקר
המתכון לחם צרפתי ממולא בקר מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 453 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו לחם ללא כיכר, גבינה אמריקנית תהליך, מרק גבינת צ'דר מרוכז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו לחם צרפתי ממולא בבשר בקר, לחם צרפתי ממולא, ו לחם צרפתי ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם. חלול בזהירות את תחתית הכיכר והשאיר 1/2 אינץ'. מעטפת.
חותכים לחם שהוסר לקוביות קטנות; מניחים בצד. במחבת, בשר בקר חום; ניקוז.
מוסיפים מרק, פלפל ירוק, סלרי, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 3-4 דקות. מערבבים פנימה את קוביות הלחם השמורות.
מורחים לקליפת לחם. למעלה עם גבינה. החלף את הלחם העליון.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 6-8 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה, בורדו לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו פרט למברט בורדו סופריור. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![שאטו פרט למברט בורדו סופריור]()
שאטו פרט למברט בורדו סופריור
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים הקפדני. פרופיל האף והטעם של פירות כהים, תווי שזיפים וארז מאוזנים יפה עם חומציות ומבנה טאנין בחיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות. גימור יבש ומרענן משלים את היין.