לחם קוף
קוף לחם הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-333 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך מים, ציפוי סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי להוסיף קמח, שמרים ומלח. השתמש בכפית כדי לערבב היטב לשלב ואז לצרף קרס בצק. מחממים את התנור ל 93°. ברגע שהתנור מגיע לטמפרטורה הרצויה לכבות אותו. לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול ולהניח בצד. אם משתמשים במחבת Bundt מתכת, בנדיבות רבה חמאה המחבת ולהניח בצד. אם משתמשים במחבת סיליקון, אין צורך בחמאה.
בסיר קטן משלבים חלב ומים וחמים עד 110 עד 115 ° F.
יוצקים תערובת חלב מחוממת לתוך כוס מדידה גדולה.
מוסיפים סוכר, חמאה, וניל ומערבבים היטב לשלב.
הפעל מערבל לעמוד על נמוך לאט להוסיף את תערובת החלב. לאחר הבצק מגיע יחד להגדיל את המהירות בינונית ומערבבים עד מבריק וחלק (כ 7-8 דקות). על משטח עבודה מקומח קלות ללוש בצק בקצרה וליצור כדור.
מניחים את הבצק בקערה גדולה ומרססים את החלק העליון של הבצק בתרסיס בישול נוסף. מכסים בחוזקה את הקערה בניילון נצמד ומניחים בתנור חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כשעה. (הערה: בדוק שוב שהתנור שלך כבוי או שתהרוג את השמרים).
בעוד הבצק עולה, מערבבים סוכר חום וקינמון ומניחים בצד. הכן עוד קערה עם חמאה מומסת ולהניח בצד. כאשר הבצק סיים עולה, להסיר מהתנור ולהפוך על משטח מקומח קלות. לטפוח את הבצק לתוך ריבוע 8 אינץ בערך ושימוש בסכין או חותך פיצה, לחתוך לחתיכות מרובע 64 1 אינץ'.
מגלגלים כל חתיכה לכדור, טובלים בחמאה מומסת ומתגלגלים בתערובת סוכר חום ואז משכיבים למחבת שמכינים. הקפד לנענע את כדורי הבצק כך שהם לא נערמים ישירות על גבי אחד את השני, המדהים נותן את הלחם מבנה הפאזל השזור.
עטפו את המחבת היטב בניילון נצמד וחזרו לתנור כבוי כדי לאפשר לכדורי הבצק לעלות עד שהם נפוחים ועלו בערך סנטימטר מקצה המחבת, כשעה.
הסר מחבת מהתנור והנח בצד. מחממים ל 177°.
ברגע שהתנור מוכן, הסירו ניילון נצמד ואפו עד שהחולצה חומה ועמוקה והקרמל מבעבע בקצוות המחבת, כ-30 עד 35 דקות. להתקרר במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך את הלחם על צלחת הגשה.
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות לפני ההגשה.
בקערה בינונית להקציף יחד ממתקים סוכר, חלב ווניל עד חלקה כדי ליצור את הזיגוג, הוספת התזה של חלב נוסף אם אתה מעדיף זיגוג דק יותר.
טפטוף זיגוג על לחם קוף ומגישים חם.