לחם קוף (צמידים)
לחם קוף (צמידים) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שקיטור עולה מפני השטח ובועות קטנות נוצרות סביב הקצוות של המחבת.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף 1/2 כוס הסוכר, ומערבבים עד שהוא מומס. להפריש להתקרר עד החלב מרגיש חם למגע ו מדחום לקרוא מיידית רושמת 41° עד115, כ 20 דקות.בינתיים, מניחים את המים החמים בקערה קטנה, מוסיפים את השמרים הנותרים 1/2 כפית סוכר, ומערבבים לשלב.
בואו לשבת עד קצף מאוד תוסס, על 10 דקות.
מניחים 3 כוסות של הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על נמוך כדי לשלב.
מוסיפים את כל הביצה, חלמון ביצה, חמאה, תערובת חלב-סוכר מקורר, ותערובת שמרים ומערבבים על נמוך עד הבצק רטוב, מלוכד צורות, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מערבבים על מהירות בינונית-גבוהה עד שהבצק חלק וגמיש והוא יוצר מסה אחת על המשוט, כ 5 דקות. כבה את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם המרית, ולהסיר את המשוט.להתאים וו בצק על המיקסר ולהוסיף את הנותרים 1/2 כוס קמח.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח הוא פשוט משולב, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לבינונית וערבבו עד שהבצק יהיה חלק, אלסטי וכבר לא דביק למגע, כ-3 עד 4 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול ומניח אותו בצד.לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה מוכנה, ולהפוך אותו מעיל בשמן או תרסיס. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שילש בנפח, כ 1 1/2 עד 2 שעות.אגרוף הבצק למטה, לעצב אותו לכדור, ולהחזיר אותו לקערה משומנת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, מחזירים אותו למקום החם, ונותנים לו לעלות עד מעט יותר מהכפלה, בערך 1 שעה. (אם אתה לא אופה את הבצק עד למחרת, שים אותו במקרר ותן לו לעלות בן לילה.כדי להרכיב:אם הבצק עלה לילה במקרר, לתת לו לשבת בקערה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני גלגול אותו החוצה.
מניחים את הבצק על משטח עבודה וטופחים אותו לריבוע 8 אינץ'. השתמש בסכין גדולה להבקיע את הבצק לתוך 64 (1 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לאורך הקווים הבקיע לחתיכות.
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים לכדור מחוספס ומחזירים אותו למשטח העבודה.
מניחים את החמאה המומסת בצלחת רדודה. מעיל בנדיבות מחבת 12 כוס עם כמה חמאה מומסת; להניח את המחבת בצד.
מערבבים את הסוכר, קינמון ואגוז מוסקט יחד בצלחת רדודה שנייה.עבודה עם 6 כדורי בצק בכל פעם, לגלגל אותם בחמאה למעיל. ואז לזרוק אותם בתערובת הסוכר להתגלגל מעיל.
מניחים את כדורי הבצק מסוכרים לתוך המחבת מוכנה, שכבות אותם על כל רווחים כמו שאתה הולך. (אל תדאג להיות מדויק מדי.) כשתסיים, אתה צריך על 3 שכבות של בצק ואת המחבת צריך להיות כחצי מלא.
טפטף את החמאה הנותרת ומפזר את תערובת הסוכר הנותרת על הלחם.מכסים את המחבת בצורה רופפת בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות באזור חם עד שהמחבת מלאה כשני שלישים, בערך 1/2 עד 2 שעות.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
הסר את עטיפת הפלסטיק מהמחבת.
אופים עד שהלחם שחום ושיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות.
להעביר את המחבת למדף תיל ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות (אם אתה נותן ללחם להתקרר עוד, הסוכר יהיה לחזק ולהיצמד למחבת).
מניחים צלחת גדולה על המחבת כדי לכסות אותה לחלוטין, ואז הופכים את המחבת כדי לשחרר את הלחם. בזהירות להסיר את המחבת לשרת את הלחם חם או בטמפרטורת החדר.