לחם קינמון אני
לחם קינמון אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 309 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מרגרינה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, בננה קינמון צ'יפס לחם עם ציפוי סוכר קינמון, ו קינמון-סוכר קינמון-קינמון-לחם סרט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x5 מחבת כיכר אינץ'.
למדוד קמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 1/2 כפיות קינמון, מלח, חלב חמאה, שמן, ביצים ווניל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים 3 דקות.
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכנה. חלק עליון.
שלב 2 כפות סוכר לבן, 1 כפית קינמון וחמאה, ערבוב עד מתפורר.
מפזרים ציפוי מעל הבלילה מוחלק. באמצעות סכין, לחתוך בתנועה מסתחררת אור לתת אפקט משובש.
אופים במשך כ -50 דקות. מבחן עם קיסם. כאשר מוכנס זה צריך לצאת נקי.
הסר לחם מחבת למתלה כדי להתקרר.