קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קישואים פיסטוק לימון

לחם קישואים פיסטוק לימון
זה עובד טוב כארוחת בוקר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם מיץ לימון, גרידת לימון, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קישואים פיסטוק לימון, לחם קישואים לימון עם זיגוג לימון, ו לחם קישואים לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו שתי תבניות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה ומלח. מקציפים ביצים, סוכר ושמן צמחי יחד בקערה אחרת; מערבבים פנימה יוגורט, גרידת לימון, מיץ לימון ותמצית וניל. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לחומרים רטובים עד שהם רק לחים; מקפלים קישואים ופיסטוקים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמן צמחישמן צמחי
סודה לשתייהסודה לשתייה
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קישואיםקישואים
יוגורטיוגורט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתבניות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור