זה עובד טוב כארוחת בוקר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם מיץ לימון, גרידת לימון, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קישואים פיסטוק לימון, לחם קישואים לימון עם זיגוג לימון, ו לחם קישואים לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו שתי תבניות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה ומלח. מקציפים ביצים, סוכר ושמן צמחי יחד בקערה אחרת; מערבבים פנימה יוגורט, גרידת לימון, מיץ לימון ותמצית וניל. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לחומרים רטובים עד שהם רק לחים; מקפלים קישואים ופיסטוקים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שמן צמחי
סודה לשתייה
מיץ לימון
גרידת לימון
אגוזי פיסטוק
קישואים
יוגורט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתבניות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.