לחם ריבס אני
לחם ריבס אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 279 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו לחם ריבס-הלחם המיושן הזה הוא תענוג אמיתי באביב, לחם ריבס, ו לחם ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים יחד חלב, מיץ לימון ווניל; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 1/2 כוסות סוכר חום, שמן וביצה.
מערבבים את הקמח, מלח וסודה לשתייה, מערבבים לתוך תערובת סוכר לסירוגין עם תערובת החלב רק עד בשילוב. מקפלים פנימה ריבס ואגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס סוכר חום, קינמון וחמאה.
מפזרים תערובת זו על כיכרות unbaked.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.