קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם רסק תפוחים

לחם רסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם רסק תפוחים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, רסק תפוחים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם תה רסק תפוחים, לחם רסק תפוחים, ו לחם רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 8 על 4 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
שמנת החמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
3
מוסיפים את שאר החומרים למעט צימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזיםאגוזים
4
מערבבים היטב עד מעורבב. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזיםאגוזים
5
יוצקים לתוך מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
אופים במשך 60 עד 65 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור