לחם רסק תפוחים II
. אם יש לך סוכר, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם רסק תפוחים, לחם תה רסק תפוחים, ו לחם רסק תפוחים.
הוראות
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור; לחץ על התחל.
בואו לערבב את הבצק במשך 3 עד 5 דקות, עד שכל החומרים משולבים היטב. במידת הצורך, להשתמש מרית גומי לדחוף את הבצק מן הצדדים של מחבת הלחם. לאחר 3 עד 5 דקות עברו על תצוגת השעון, לחץ על Stop. להחליק את החלק העליון של כיכר עם מרית גומי. בחר
אופים הגדרה ולחץ על התחל.
כדי לבדוק את הלחם עבור doneness, הכנס קיסם לתוך החלק העליון במרכז.
הסר את קיסם השיניים. אם הלחם נעשה, הקיסם ייצא נקי. אם יש בצק על קיסם, לאפס את המכונה כדי
אופים וממשיכים 10 עד 15 דקות נוספות. בדוק שוב עם קיסם כדי להבטיח את הלחם הוא אפוי לחלוטין.
הסר את המחבת מהמכונה אבל לאפשר את הלחם להישאר במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת הלחם הצבת על מתלה חוט להתקרר.