לחם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שום. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שיני שום, כיכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו לחמניות שום, איך לעשות לחמניות שום ללא ביצים.
הוראות
מחממים תנור ל 260°. קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. סדר לחם, בצד לחתוך, על תבנית אפייה.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים שום, מלח, פלפל ואורגנו; מבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד השום הוא ריחני, 1 עד 2 דקות.
השתמש במברשת מאפה כדי להפיץ חמאת שום באופן שווה על לחם.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים עד הלחם הוא זהב, 8 עד 10 דקות.
חותכים חצאי כיכר לפרוסות עבות ומגישים.