קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

לחם שום וגבינה שוויצרית

לחם שום וגבינה שוויצרית
לחם שום וגבינה שוויצרית הוא מתכון צמחוני המבוסס על אובו ומעט חלבון. מנה אחת מכילה 387 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש מלח, 6 שיני שום, חלמון ביצה ומים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 53% . ציון זה מוצק. נסו את הפאניני חזיר ושוויצרי עם פטריות וקייל , כריך חזיר צלוי וקיש עם מנגולד ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, ערבבו כוס אחת של קמח רב תכליתי, כוס אחת של קמח חיטה מלאה, פתיתי תפוחי אדמה, שמרים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חלב וחמאה; מקציפים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים ביצים ושום; טורפים במשך 2 דקות. מוסיפים את קמח החיטה המלא שנותר ואת כמות מספקת של קמח רב תכליתי כדי ליצור בצק רך. מעבירים על משטח מקומח; לושים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
4
מפזרים גבינה; לושים עוד 2 דקות או עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה. מניחים אגרוף בצק. מחלקים לשניים; יוצרים כל חצי לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים על תבנית אפייה משומנת; משטחים לקוטר של 18 ס"מ. בעזרת סכין חדה, חורצים שלושה חתכים מקבילים בעומק של כ-1.5 ס"מ בחלק העליון של כל כיכר. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות. טורפים חלמון ביצה ומים; מורחים על הכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
אפו ב-190 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד להזהבה. קררו על רשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה