מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 192 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שומשום, מלח, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו לחם שטוח בצל מקורמל גביני, לחמים שטוחים מקורמלים-בצל עם קרוצ'לי פראוצ' ה, ו בירה גבינה מקורמלת בצל ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מחממים 1 1/2 כפות שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים בצל ו 1/8 כפית מלח; הקפיצו 8 דקות או עד שהבצל מקורמל קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
5
מברישים לחמים שטוחים עם 1 1/2 כפיות שמן שנותרו. מערבבים יחד ריקוטה, שום ושאר 1/8 כפית מלח בקערת ערבוב קטנה, ומורחים על לחמים שטוחים. למעלה באופן שווה עם גבינות בצל קרמל.