קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

לחם שטוח מנאיש

לחם שטוח מנאיש
לחם שטוח מנאיש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, זעתר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו מייפל קלוי ירקות & פריך בייקון לחם שטוח עבור את נהדר לחם שטוח אתגר, לחם שטוח, ו גבינה שטוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמרים עם מים חמים בקערת ערבוב גדולה ומאפשרים לעמוד עד להופעת שכבת קצף שמנת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מקציפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מערבבים בהדרגה קמח ו 1/2 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מעבירים בצק למשטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה וקצת דביקה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים בצק לקערה משומנת והופכים בצק בקערה למשטח המעיל בשמן; מכסים קערה ובצק במקרר למשך הלילה. (הבצק צריך להכפיל את גודלו.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מצפים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנדיבות עם 2 כפות שמן זית; מניחים בצק במרכז התבנית ומשטחים לדיסק עבה. מכסים בצק בניילון ומניחים לגודל כפול, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
השתמש בכפות הידיים ובאצבעות כדי ללחוץ בעדינות ולמתוח בצק לקצוות נייר האפייה המשומן, מה שהופך את הלחם השטוח לעובי ככל שתוכל. עם קצות האצבעות, לעשות חריצים קטנים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מברישים בצק עם 2 כפות שמן זית שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
8
מערבבים יחד זעתר ו -3 / 4 כפית מלח כשר בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה על הלחם השטוח.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
לחם שטוחלחם שטוח
זעתרזעתר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
תנו לבצק לנוח 30 דקות ללא כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים לחם שטוח בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור