לחם שטוח מנאיש
לחם שטוח מנאיש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, זעתר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו מייפל קלוי ירקות & פריך בייקון לחם שטוח עבור את נהדר לחם שטוח אתגר, לחם שטוח, ו גבינה שטוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים עם מים חמים בקערת ערבוב גדולה ומאפשרים לעמוד עד להופעת שכבת קצף שמנת, כ -10 דקות.
מקציפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מערבבים בהדרגה קמח ו 1/2 כפית מלח כשר.
מעבירים בצק למשטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה וקצת דביקה, 10 עד 12 דקות.
מניחים בצק לקערה משומנת והופכים בצק בקערה למשטח המעיל בשמן; מכסים קערה ובצק במקרר למשך הלילה. (הבצק צריך להכפיל את גודלו.)
מצפים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנדיבות עם 2 כפות שמן זית; מניחים בצק במרכז התבנית ומשטחים לדיסק עבה. מכסים בצק בניילון ומניחים לגודל כפול, בערך 1 1/2 שעות.
השתמש בכפות הידיים ובאצבעות כדי ללחוץ בעדינות ולמתוח בצק לקצוות נייר האפייה המשומן, מה שהופך את הלחם השטוח לעובי ככל שתוכל. עם קצות האצבעות, לעשות חריצים קטנים בבצק.
מברישים בצק עם 2 כפות שמן זית שנותרו.
מערבבים יחד זעתר ו -3 / 4 כפית מלח כשר בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה על הלחם השטוח.
תנו לבצק לנוח 30 דקות ללא כיסוי.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים לחם שטוח בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 15 עד 20 דקות.