לחם שטוח עם עגבניות מיובשות בתנור, רוזמרין, פונטינה
לחם שטוח עם עגבניות מיובשות בתנור, רוזמרין, ו Fontinan הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, 2 כפית רוזמרין, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונטינן אפוי וכרוב עם עגבניות מיובשות, חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ועגבניות מיובשות, ו כיצד להפוך תוצרת בית מיובשת (תנור מיובש) עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמן רוזמרין sprigs בקערה קטנה; מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
בואו לעמוד 15 דקות. בעדינות לסחוט שמן רוזמרין; זרדים להשליך.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1/2 כוס קמח ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף 1/2 כוס מים חמים; לתת לעמוד 20 דקות.
מוסיפים שמן רוזמרין, 2 כוסות קמח, 1/2 כוס בתוספת 2 כפות מים חמים, רוזמרין קצוץ, ו 3/4 כפית מלח; מערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כפית בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; טופס לתוך כדור.
מניחים ישירות על תבנית אפייה.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. מסדרים עגבניות על גבי לחם שטוח, עוזב גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים גבינה; לחץ בעדינות תוספות לבצק.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד חום זהוב.