לחם שיבולת שועל
לחם שיבולת שועל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך שמרים, קמח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפיית לחם: לחם אפייה, לחם אפוי, ו פירורי לחם אפורים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים מים רותחים על דגנים.
בואו לעמוד עד תערובת מתקררת עד 120°-130°, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, לשלב 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. היכו בתערובת שיבולת שועל עד שתרטבו.
תוסיף ביצה. הכה במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק נוקשה.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
אגרוף בצק למטה. הקש בצק לתוך משומן 13-in. אקס-9-אין. תבנית אפייה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 45 דקות.
מברשת עם 4 כפות חמאה מומסת.
אופים ב 375° במשך 15 דקות.
מערבבים את הגבינה, בזיליקום, אבקת שום אורגנו; מפזרים על לחם.
אופים 10-15 דקות יותר או עד חום זהוב.