קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות17
מגזין

לחם שיפון גרמני

לחם שיפון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון גרמני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, זרעי קימל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו Stollen (לחם חג המולד הגרמני).

הוראות

1
ב4-qt. קערת זכוכית, להמיס שמרים 2 כוסות מים חמים; להקציף קמח שיפון עד חלקה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח שיפוןקמח שיפון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד במקום חם במשך כ 4 שעות או עד הבלילה נופלת על 1 ב. ופעילות בועת פני השטח מצטמצמת. מערבבים את הסוכר, זרעי קימל, מלח, 5 כוסות קמח לכל מטרה ומים הנותרים; לערבב היטב. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זרעי קימלזרעי קימל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מחלקים בצק לארבע מנות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות. צורה לארבעה כיכרות עגולות, על 6 ב. כל אחד. מעיל שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick; מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים כיכרות על מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
5
עם סכין חדה, לעשות כמה חתכים על החלק העליון של כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מפזרים כל כיכר עם 1 כפית זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
8
אופים ב 400 מעלות F במשך 30-35 דקות, מחבתות סיבוב לאחר 15 דקות, או עד השחמה. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.