לחם שיפון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון גרמני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, זרעי קימל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו Stollen (לחם חג המולד הגרמני).
הוראות
ב4-qt. קערת זכוכית, להמיס שמרים 2 כוסות מים חמים; להקציף קמח שיפון עד חלקה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח נקייה.
בואו לעמוד במקום חם במשך כ 4 שעות או עד הבלילה נופלת על 1 ב. ופעילות בועת פני השטח מצטמצמת. מערבבים את הסוכר, זרעי קימל, מלח, 5 כוסות קמח לכל מטרה ומים הנותרים; לערבב היטב. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מחלקים בצק לארבע מנות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות. צורה לארבעה כיכרות עגולות, על 6 ב. כל אחד. מעיל שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick; מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח תירס.
מניחים כיכרות על מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
עם סכין חדה, לעשות כמה חתכים על החלק העליון של כל כיכר.
מפזרים כל כיכר עם 1 כפית זרעי קימל.
אופים ב 400 מעלות F במשך 30-35 דקות, מחבתות סיבוב לאחר 15 דקות, או עד השחמה. מגניב על מדפים תיל.