קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לחם שיפון מכונת לחם

לחם שיפון מכונת לחם
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם).

הוראות

1
הוסף את כל המרכיבים למכונת הלחם שלך בסדר הנדרש על ידי מכונת הלחם שלך (זהו הסדר הנכון עבור המכונה שיש לי,)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
הגדר את המכונה עבור כיכר בסגנון רגיל, קרום כהה (אם יש לך אפשרות זו)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
הסר את כיכר מן המכונה כאשר הוא נעשה אפייה.
4
תן לזה להתקרר לחלוטין על מדף לפני חיתוך.