לחם שיפון פומפרניקל הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-200 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים חמים, אבקת קפה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מרכיבים לתוך המחבת של מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר מחזור מחיטה מלאה והתחל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חיטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לאחר העלייה הראשונה, להסיר את הבצק מהמכונה. צורה, ולמקם לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ משומנת קלות. כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)