לחם שמרים שיבולת שועל
לחם שמרים משיבולת שועל יכול להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 123 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. 41 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חלב אידוי, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם שמרים שיבולת שועל , לחמניות שמרים שיבולת שועל ולחם שמרי מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם) .
הוראות
בסיר על אש בינונית מביאים לרתיחה את החלב, המים והקיצור. בינתיים מערבבים בקערה 2 כוסות שיבולת שועל, סוכר חום ומלח.
מוסיפים את תערובת החלב; מניחים לעמוד עד שהתערובת מגיעה ל-110°-115°. בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים; להוסיף לתערובת שיבולת שועל.
מוסיפים 3 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה. מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים. מעצבים לשתי כיכרות; העברה ל-8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.
מברישים בביצה; מפזרים את יתרת שיבולת השועל.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות ומצננים על רשתות.