לחם תבלין אגוז תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תבלין תאריך. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. נסו לחם תבלין אגוז תאריך, ברים כוח תאריך ואגוזים, ו כיכר תבלינים תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית 8 1/2 על ידי 4 1/2 על ידי 2 1/2-מחבת כיכר אינץ. בשורה התחתונה עם נייר קלף, ואז חמאה וקמח את המחבת.
מערבבים את התאריכים ואת ליקר כתום בקערה קטנה ומניחים בצד במשך 30 דקות. מערבבים מדי פעם.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה ואת הסוכר החום יחד במהירות בינונית במשך 1 דקה. לגרד את הקערה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצה, וניל, גרידת תפוזים. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח. עם המיקסר עדיין נמוך, להוסיף את תערובת הקמח לסירוגין עם מיץ תפוזים לתערובת מוקרם, פועם רק עד בשילוב. ביד, מערבבים את התאריכים עם הנוזל שלהם, ואת הפקאן.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד קיסם יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם גבינת שמנת, סוכר, גרידת תפוזים על מהירות בינונית עד רק בשילוב.
פורסים את הלחם ומגישים עם גבינת שמנת כתומה בצד להתפשטות.