תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחם תה לימון. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מספק כ 15 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס.
הוראות
1
מקציפים חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
3
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים ב 1 כף לימון קליפה. הבלילה כפית לתוך משומן ו floured 8-x 4 אינץ ' loafpan.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
4
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר במחבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לחם מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים יחד אבקת סוכר ומיץ לימון עד חלקה; כפית באופן שווה על גבי הלחם, לתת עודפי לטפטף למטה הצדדים. מערבבים יחד הנותרים 1 כף קליפת לימון 1 כף סוכר מגורען; מפזרים על גבי לחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
רכז לימונדה מופשר, מחולק
8
לחם תה לימון ושקד: מערבבים 1/2 כפית תמצית שקדים לתוך הבלילה. המשך לפי ההוראות.