לחם תה מרווה
לחם תה מרווה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המשקאות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 145 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חלב, מלח, ביצים וסוכר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון ספונקולרי של 28% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) , בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) וכריכים פרושוטו, תפוחים וברי עם חמאת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים חלב ומרווה רק עד שהם מתחממים (לא להרתיח); להניח בצד להתקרר. בקערה שמנת חמאה וסוכר.
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת החלב.
יוצקים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.