קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

לחם תוצרת בית נהדר למעבד המזון

לחם תוצרת בית נהדר למעבד המזון
לחם תוצרת בית נהדר המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, מים חמים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. נסו אטריות ביצים ביתיות קלות {תמונות צעד אחר צעד כוללות שיטת מעבד מזון או ידנית}, מעבד מזון קל Salsan II, ו מעבד מזון מוס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה גדולה, ומקציפים ב 4 כפיות קמח לחם, השמרים, והסוכר הלבן עד לשלב ביסודיות והסוכר מומס. אפשר לעמוד עד השמרים מתחילים ליצור בועות שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
התאימו להב בצק למעבד מזון גדול, והניחו 3 1/2 כוסות קמח לחם, שיבולת השועל, קמח מחיטה מלאה, מלח, סוכר חום ושמן צמחי בקערת העבודה. התחל את ריצת מעבד המזון, ולהוסיף לאט מספיק של תערובת מים-שמרים כדי לאפשר את הבצק כדי ליצור כדור מוצק ולמשוך מן הצדדים של המעבד, על 1 דקה. תהליך לעוד 30 שניות ללוש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שמן צמחישמן צמחי
סוכר חוםסוכר חום
בצקבצק
מיםמים
שמריםשמרים
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מניחים את הבצק לקערה משומנת, והופכים את הבצק בשמן. מכסים במטלית לחה, ומאפשרים את הבצק לעלות עד הוכפל, כ 1 שעה. Punch למטה את הבצק, ולחלק ל 2 חתיכות בגודל שווה. יוצרים כל חתיכה לתוך כיכר; צובטים את התפרים ומסתיימים סגורים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
גריז 2 מחבתות כיכר 4x8 אינץ', ומניחים את הכיכרות לתוך המחבתות עם הצדדים התפר למטה. אפשר לעלות עד הבצק הוא 1 אינץ ' מעל שולי המחבתות, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
בעוד הבצק עולה, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות משחימים, כ -35 דקות. אפשר ללחם להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך למדפי קירור כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור