קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תות שדה II

לחם תות שדה II
לחם תות השני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: לחם תות ללא ביצים – לחם תות טבעוני, לחם תות, ו לחם תות.

הוראות

1
משמנים קלות את מחבת הזכוכית בגודל 9x5 אינץ', ומסומנים בנייר שעווה משומן. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה או מרגרינה, סוכר, תמצית שקדים. להפריד ביצים, והכה בחלמון ביצה אחד בכל פעם עד אור ורך. מנפים קמח, אבקת אפייה וסודה לתערובת מוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים 1/4 כוס מיץ תות. מקפלים תותים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
תותיםתותים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
סוכרסוכר
ביצהביצה
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה עד נוקשה. מקפלים לתוך הבלילה תות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה. טיפת מחבת קלות פופ כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תותיםתותים
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן מגניב לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת