לחם תירס אני
. אם יש לך סודה לשתיה, חלב חמאה, קמח תירס קרקע אבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), חמאה חומה, לחם תירס עם קרמבל לחם תירס., ו סלט לחם תירס Tex-Mex עם חמאה Cornbread.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C). ממיסים את הקיצור במחבת ברזל עגולה 9 אינץ ' בתנור החימום.
בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, מלח וסודה לשתייה יחד. מערבבים את הביצה ואת חלב החמאה.
הסר מחבת מהתנור ושופכים את הבלילה למחבת, תוך ערבוב התקצרות מומסת לתוך הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות.
הסר מהתנור כאשר החלק העליון של לחם תירס הוא חום וזה מרגיש מוצק למגע. הפעל על צלחת הגשה.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד עם חמאה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים