לחם תירס בייקון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו לחם תירס בייקון, מייפל בייקון Cornbread Cupcakes עם ציפוי מייפל מקושט עם בייקון, ו לחם תירס עם קרום בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לשים מחבת לחם תירס מברזל יצוק עם 7 תירס בצורת או 8 בצורת טריז אפייה divots בתנור כדי לחמם.
לאט לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך. מניחים בייקון בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר ולאפשר שומן בייקון שניתנו להתקרר מעט.
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את הקמח, קמח תירס ומלח. בקערה גדולה יותר, לטאטא את הביצים עד מוקצף ולהוסיף את התירס מוקרם. מקפלים את החומרים יבשים ולשלב עד רק מעורבב. קוביות בייקון מבושל ולקפל אותו לתוך הבלילה.
יוצקים את שומן הבייקון למחבת הברזל החמה ולחלק אותו באופן שווה בין הקטעים, להשליך את העודף. מחלקים את הבלילה בין החלקים עד מלא.
אופים עד הזהב בצבע, על 17 עד 19 דקות. אפשר את לחם התירס להתקרר מעט לפני ההגשה. תהנו!
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים