לחם תירס גבינת חלפיניו סרטנים בציפוי אטופי סרטנים
לחם תירס גבינת חלפיניו מתכון סרטנים בציפוי אטופי הסרטנים יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. מתאים ל-30 ומחירו 71 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם זנבות סרטנים, רוטב ווסטרשייר, פלפלי ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו לחם זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו אטופי סרטנים, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, הסרטנים אטוף, ו אטופי סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
ללחם התירס: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.משמנים מספיק תבניות קאפקייקס להכנת 60 לחמי תירס.
בקערה גדולה מערבבים את תערובת לחם התירס, החלב והביצים. תוך כדי ערבוב מוסיפים לאט את פלפלי הג ' לפנו, הסוכר, הגבינה, הסרטנים והתירס.
מוסיפים את התיבול הקריאולי ויוצקים לתבניות הקאפקייקס המוכנות (מכינים כ -60 קאפקייקס). מבשלים עד הסוף, 50 עד 55 דקות.
לאטופי: בסיר ממיסים את החמאה על אש בינונית. כשהחמאה מבעבעת, מוסיפים את הקמח ליצירת רוקס, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע או להסיר גושים. מבשלים את הרוקס במשך 5 דקות; אל תשחים. מערבבים פנימה את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום ומטגנים 3 דקות. מערבבים פנימה את זנבות הסרטנים. שופכים לאט לאט מספיק מים כדי להגיע לעקביות מעט עבה יותר מרק. מתבלים בכמון, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ומלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מגישים 2 מאפינס לאדם עם רוטב מכוסה מעל.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
בצבע זהב חיוור, קאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדר לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. קאווה טבע ברוט זה הוא מאוד תכליתי, כי אין מינון הוסיף, כך החומציות והבועות לנקות את החיך שלך אחרי כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.
Pale gold in color, this Cava has aromas of ripe white peaches, toasted baguette with hints of lemon citrus and apricots. The palate is rich and broad with flavors of green apple, jasmine green tea and toasted almonds. This brut nature cava is extremely versatile because no dosage added, so the acidity and bubbles clean your palate after each bite. Recommended dishes: garlic shrimp, miso-marinated sea bass, sesame encrusted tuna, chicken tikka masala and Jamon Iberico.