לחם תירס-וצלעות חזיר ממולא בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת צ'דר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות תירס, צלעות חזיר עם סלט בייקון-תירס, ו צלעות חזיר ממולא בייקון תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. הפוך כיס בכל צלע חזיר על ידי חיתוך בצד של קוצצים לעבר העצם.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים בצל ופלפל פעמון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ניקוז. מערבבים במילוי פירורים ומים עד מעורבב היטב. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מפזרים את שני הצדדים של צלעות חזיר עם מלח מתובל, מיורן ופלפל. למלא כיסים עם כ 1/3 כוס מלית. באותו מחבת, לבשל חזיר על חום בינוני, הופך פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מרז ' ורם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים צלעות חזיר במחבת 13x9 אינץ'. מכסים בחוזקה; אופים 45 דקות. לחשוף; אופים כ 15 דקות יותר או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.