לחם תירס-וקותלי חזיר ממולאים בבייקון
לחם תירס-וצלעות חזיר ממולא בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת צ'דר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות תירס, צלעות חזיר עם סלט בייקון-תירס, ו צלעות חזיר ממולא בייקון תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. הפוך כיס בכל צלע חזיר על ידי חיתוך בצד של קוצצים לעבר העצם.
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים בצל ופלפל פעמון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז; להסיר מן החום.
ניקוז. מערבבים במילוי פירורים ומים עד מעורבב היטב. מערבבים בגבינה.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות חזיר עם מלח מתובל, מיורן ופלפל. למלא כיסים עם כ 1/3 כוס מלית. באותו מחבת, לבשל חזיר על חום בינוני, הופך פעם אחת, עד חום.
מניחים צלעות חזיר במחבת 13x9 אינץ'. מכסים בחוזקה; אופים 45 דקות. לחשוף; אופים כ 15 דקות יותר או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם.