אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף בונג'אל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 67 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מים, מלח, גראם מסאלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מכניסים את העוף לתבנית אפייה מכוסה 2 ליטר או לתנור הולנדי עם 1/2 כפית מלח ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור הולנדי
3
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות או עד שהעוף מבושל ונראה חום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מוסיפים את הבצל, הפלפל, השום, רסק העגבניות, גאראם מסאלה, אבקת קארי, תיבול לפי הטעם ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
גארם מסאלה
רסק עגבניות
תיבול
שום
פלפל
בצל
מלח
5
מערבבים הכל יחד, ואז מוסיפים 1/4 כוס מים כדי שהמרכיבים יתאדו.