לחם תירס מתפורר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם תירס פירורי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 614 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם התרשם מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת צ'דר, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו פשטידת אוכמניות שטרויזל-י מתפוררת, חטיפי שיבולת שועל ומשמשים מתפוררים, ו פריך מ ' -תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במיקסר חשמלי; מקציפים ביצים, 1 בכל פעם. מערבבים פנימה תירס וגבינות.
שלב קמח ו -3 המרכיבים הבאים; מערבבים לתערובת חמאה.
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בחמאה.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -9 דולר.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.