לחם תירס, נקניק, ומילוי תפוחים נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 301 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, גבעולי סלרי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מלית לחם תירס נקניק, מלית לחם תירס נקניק, ו לחם תירס ומילוי נקניק.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את לחם התירס בקערה גדולה; להפריש.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
הסר עם כפית מחוררת לקערה עם לחם תירס ולהניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את התפוחים, סלרי, בצל, מרווה, מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 10 דקות.להגדיל את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את היין, לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין הוא כמעט התאדה, על 3 עד 5 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.