לחם תירס, נקניק, ומילוי תפוחים נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 301 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, גבעולי סלרי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מלית לחם תירס נקניק, מלית לחם תירס נקניק, ו לחם תירס ומילוי נקניק.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את לחם התירס בקערה גדולה; להפריש.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
הסר עם כפית מחוררת לקערה עם לחם תירס ולהניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את התפוחים, סלרי, בצל, מרווה, מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 10 דקות.להגדיל את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את היין, לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין הוא כמעט התאדה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את תערובת התפוחים על לחם תירס ונקניק, מוסיפים את המרק והביצים, ומערבבים עד בשילוב לחות ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לשימור,
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(קיבלר)
6
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפיצים אותה לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים חשופים עד העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 35 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.