לחם תירס סרטנים
אם יש לכם שמן צמחי, גבינת צ'דר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, לחם תירס Cajun Crawfish, ו רוטב לחם תירס לח עם סרטנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים יחד קמח תירס, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. בקערה אחרת, להכות יחד את הביצים, בצל, פלפל ירוק, פימנטוס, שמן צמחי, גבינת צ ' דר, תירס בסגנון שמנת, פלפל חלפיניו, זנבות סרטנים, מלח מתובל, פלפל קאיין, ואבקת שום עד התערובת משולבת היטב.
יוצקים את תערובת הסרטנים לתערובת קמח התירס, ומערבבים יחד.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחם התירס הוא חום זהוב קלות, וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 55 דקות. אפשר לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
סרטנים עובדים ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.