לחם תירס סרטנים
לחם תירס סרטנים יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, אם יש לכם לחם תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני יאבי או סרטן הנהרות, פסטה עם סרטנים ועשבי תיבול טריים, ו חזה עוף צלוי עם סרטן נהרות, שעועית פאווה, מורלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
סרטנים מטגנים, בצל, פלפלים, בצל ירוק, מלח ופלפל יחד עד שסרטנים מבושלים; כ 5 דקות.
מערבבים יחד תערובת לחם תירס, עגבניות וביצה.
יוצקים תערובת לחם תירס תערובת סרטנים לתוך תבנית אפייה 9x13 אינץ'.
זיגוג העליון של לחם תירס עם חמאה ומפזרים גבינה. לשנות את הטמפרטורה של התנור כדי להשרות ולמקם את לחם התירס בחזרה בתנור עד הגבינה נמסה, כ 2 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet הם הבחירה העליונה שלי עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.