קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס פורטוגזי: ברוא

לחם תירס פורטוגזי: ברוא
לחם תירס פורטוגזי: ברוא יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי האוכל הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מאפינס לחם תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים), לחם תירס פטל חמאה חומה עם קראמבל לחם תירס, ו סלט לחם תירס טקס-מקס עם לחם תירס חלב חמאה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את השמרים, הסוכר והמים החמים בקערה גדולה עד שהשמרים מומסים ומקציפים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערת ערבוב גדולה שלבו את קמח התירס והמלח עם המים הרותחים. מקציפים במרץ בעזרת כף עץ לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לשילוב. כעת, שפכו את תערובת השמרים לתערובת קמח התירס, תוך ערבוב לאיחוד. מוסיפים את הקמח בהדרגה, מערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
מוסיפים כמה כפות מים אם הבצק מרגיש יבש ולא מתאחד בקלות. ממשיכים לערבב עד שנוצר בצק לכדור. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים, מוסיפים מספיק קמח בכדי למנוע מהבצק להידבק, עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
משמנים קערה גדולה בשמן ומעבירים את הבצק לקערה, מברישים את החלק העליון בשמן נוסף כך שהוא מצופה לחלוטין. מכסים את הבצק במגבת מטבח ונותנים לו לתפוח במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 11/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הופכים את הבצק על המשטח המקומח ולשים בקצרה, 3 או 4 פעמים, כדי לנקב את האוויר. אוספים את הבצק לכדור ומעצבים אותו לכיכר עגולה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומניחים לתפוח שוב עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס ומניחים אבן פיצה בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מכניסים את הבצק על אבן הפיצה ומברישים את החלק העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
9
מפזרים את החלק העליון של הלחם במלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
אופים באמצע התנור במשך 40 עד 50 דקות עד שהלחם מזהיב והתחתית נשמעת חלולה כשמקישים עליה. * כדי לשחזר את אפקט הקיטור מתנורי לבנים פורטוגזיים אותנטיים, יש לרסס את הלחם וקירות התנור במים קרים כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מעבירים את הלחם לרשת להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ל ' ריזלינג עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
לשחרר את ד ר ל ריזלינג
לשחרר את ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא דופן בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."- עו "ד יין" יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט שחרר מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין