קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות25
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לחם תירס, צ'וריסו ומילוי כרוב

לחם תירס, צ'וריסו ומילוי כרוב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס-לחם צ'וריסו מלית, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית.

הוראות

1
הפוך את לחם התירס: מחממים התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
יוצקים את השמן לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומחממים בתנור. בקערה גדולה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עץ עד רק מעורבב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומערבולת למעיל עם השמן. לגרד את הבלילה לתוך המנה החמה ואופים במשך 25 דקות, או עד קפיצי ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
העברה למתלה ולתת מגניב. הנמך את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
פרוס את לחם התירס לחתיכות קטנות ופרוס על 2 סדינים אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים את לחם התירס במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד יבש וזהב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
הפוך את המילוי: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הירקות עד רך רק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים ולתת מגניב מעט. לסחוט יבש לחתוך גס.
10
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
12
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הכרוב ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
בואו להתקרר לחלוטין.
14
לגרד את לחם התירס לתוך קערה גדולה מאוד ולהוסיף את תערובת קולר. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לטאטא את הביצים עם המניה ויוצקים מעל המילוי; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
15
חמאה 2 מנות אפייה גדולות, רדודות ולחלק את המילוי ביניהם. מכסים ואופים ב 375 במשך כ 25 דקות, או עד מחומם דרך. לחשוף ולאפות במשך כ 10 דקות יותר, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
16
מגישים חם.
17
הפוך קדימה: לחם התירס יכול להיות קפוא עד 1 חודש. המילוי יכול להיות התאספו בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'וריסו, קצוץ גסצ'וריסו, קצוץ גס907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ירוק, גבעולים גדולים זרוקיםכרוב ירוק, גבעולים גדולים זרוקים2תוספת זחלים2 פרוסות טוסט שום2 פרוסות טוסט שום4larges2 פרוסות טוסט שום2 פרוסות טוסט שום5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשראבן קרקע קמח תירס לבןאבן קרקע קמח תירס לבן1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)10שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף או עוף הודו או מרק דל נתרן משומרעוף או עוף הודו או מרק דל נתרן משומר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 מקלות חמאה ללא מלח, נמס1/2 מקלות חמאה ללא מלח, נמס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי