הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס-לחם צ'וריסו מלית, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית.
הוראות
1
הפוך את לחם התירס: מחממים התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים את השמן לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומחממים בתנור. בקערה גדולה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עץ עד רק מעורבב; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומערבולת למעיל עם השמן. לגרד את הבלילה לתוך המנה החמה ואופים במשך 25 דקות, או עד קפיצי ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העברה למתלה ולתת מגניב. הנמך את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
פרוס את לחם התירס לחתיכות קטנות ופרוס על 2 סדינים אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים את לחם התירס במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד יבש וזהב. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הפוך את המילוי: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הירקות עד רך רק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים ולתת מגניב מעט. לסחוט יבש לחתוך גס.
10
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
12
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הכרוב ולהסיר מהחום.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
בואו להתקרר לחלוטין.
14
לגרד את לחם התירס לתוך קערה גדולה מאוד ולהוסיף את תערובת קולר. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לטאטא את הביצים עם המניה ויוצקים מעל המילוי; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
חמאה 2 מנות אפייה גדולות, רדודות ולחלק את המילוי ביניהם. מכסים ואופים ב 375 במשך כ 25 דקות, או עד מחומם דרך. לחשוף ולאפות במשך כ 10 דקות יותר, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מגישים חם.
17
הפוך קדימה: לחם התירס יכול להיות קפוא עד 1 חודש. המילוי יכול להיות התאספו בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.