לחם תירס, צ'וריסו ומילוי כרוב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תירס-לחם צ'וריסו מלית, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית.
הוראות
הפוך את לחם התירס: מחממים התנור ל 42
יוצקים את השמן לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומחממים בתנור. בקערה גדולה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה עם הביצים.
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם כף עץ עד רק מעורבב; לא overmix.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומערבולת למעיל עם השמן. לגרד את הבלילה לתוך המנה החמה ואופים במשך 25 דקות, או עד קפיצי ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
העברה למתלה ולתת מגניב. הנמך את התנור ל-37
פרוס את לחם התירס לחתיכות קטנות ופרוס על 2 סדינים אפייה גדולים.
אופים את לחם התירס במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד יבש וזהב. תשאיר את התנור דולק.
הפוך את המילוי: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הירקות עד רך רק, על 5 דקות.
מסננים ולתת מגניב מעט. לסחוט יבש לחתוך גס.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הכרוב ולהסיר מהחום.
לגרד את לחם התירס לתוך קערה גדולה מאוד ולהוסיף את תערובת קולר. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לטאטא את הביצים עם המניה ויוצקים מעל המילוי; לערבב היטב.
חמאה 2 מנות אפייה גדולות, רדודות ולחלק את המילוי ביניהם. מכסים ואופים ב 375 במשך כ 25 דקות, או עד מחומם דרך. לחשוף ולאפות במשך כ 10 דקות יותר, או עד השחמה.
הפוך קדימה: לחם התירס יכול להיות קפוא עד 1 חודש. המילוי יכול להיות התאספו בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי