לחם תירס, צ'וריסו, רוטב Jalapeño
מתכון לחם תירס, צ'וריסו, רוטב Jalapeño יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 2 שעות. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, בצל ירוק, צ'וריסו מקסיקני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם זול. נסו צ'וריסו, תירס קלוי, ורוטב דומדמניות, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו תירס-לחם צ'וריסו מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ בתנור כפי שהוא מתחמם מראש.
כדי להכין לחם תירס, לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה גדולה; מקפלים בגבינה.
הסר מחבת מהתנור. מחבת עם ספריי בישול.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הקצוות הם משחימים קלות וקטיף עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל. קרמבל לחם תירס לתוך קערה גדולה.
כדי להכין רוטב, להסיר זרעים וממברנה ממחצית jalapeo. קוצצים גס את שני חצאי jalapeo.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף צ ' וריסו; סאוט 2 דקות.
מוסיפים jalapeo, פלפל, ובצל; לטגן 3 דקות.
מוסיפים תערובת צ ' וריסו לתערובת לחם התירס; מערבבים בבאגט, כוסברה, חלבוני ביצה ומרק, מערבבים עד שהלחם לח.
תערובת לחם תירס כפית לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד השחמה קלה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.