לחם תירס צ'ילי מעושן הוא לחם שמגיש 8. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו אבקת אפייה, עירית, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. לחם תירס צ'יפוטלה מעושן, מרגריטה הדרים עם מלח צ'ילה מעושן, ו מרק עוף-צ'ילה מעושן עם כופתאות טמלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מכניסים את הבייקון לתבנית ברזל יצוק קרה בגודל 10 אינץ ' ומבשלים על אש בינונית עד שהשומן הופך וחתיכות הבייקון פריכות. אל תתנו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוציאים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר. שומרים את שומן הבייקון בתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את קמח התירס, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים במטרפה עד לקבלת קצף; מקציפים פנימה את החלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את חתיכות הבייקון, הצ ' יפוטלה והעירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון
צ 'ילי צ' יפוטלה
עירית
6
יוצקים את הבלילה לתבנית הברזל היצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 20 עד 25 דקות.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טוטוס טוס קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון ותפוז כתום, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי חצוף וסלעי לטעמי ההדרים, פירות הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.