לחם תירס קישואים במחבת
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו-אובו לאוסף שלכם, לחם תירס במחבת עם קישואים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 245 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. למתכון זה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם קמח תופח, מלח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה הדרומית הזו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . עם ציון כפית של 36% , המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: את "איך להכין לחם תירס במחבת" , "אורזו במחבת עם קישואים, תירס, פטה ונענע" , ו"מילוי לחם תירס בחלב חמאה ומרווה" .
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים מחבת ברזל יצוק.
ערבבו יחד את קמח התירס, הקמח, הסוכר והמלח בקערה. הניחו בצד.
בקערה נפרדת, טורפים יחד את הביצים והשמן. מוסיפים את גבינת הקוטג', הבצל והקישואים.
צרו גומה בתוך החומרים היבשים ויוצקים פנימה בהדרגה את החומרים הרטובים.
אופים עד להשחמה קלה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 35 עד 45 דקות.