תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס קלאסי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו טפטוף בייקון חם, קמח לא סופג, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: לחם תירס קלאסי, לחם תירס קלאסי, ו מאפינס לחם תירס מתוק קלאסי מהמטבח ללא גלוטן שלי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום 1 כף. חמאה מומסת ו-1 כף. טיפות בייקון במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; חום בתנור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, לנפות יחד קמח תירס ו 5 המרכיבים הבאים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא יחד ביצה ושני milks; לטאטא לתוך תערובת קמח תירס רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
להקציף הנותרים 3 כף. חמאה ו-2 כפות. טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים למחבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד חום זהוב המשרד. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת, ומגישים. או מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
המתכון הובא לשולחן על ידי השף פרנק סטיט מהיילנדס בר וגריל בברמינגהם, אלבמה.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.