קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוח מהיר עם Streusel פקאן

לחם תפוח מהיר עם Streusel פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם מהיר תפוח עם Streusel פקאן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו לחם Streusel תפוח פקאן, לחם תפוחים עם חמאה חומה עם צ'יפס ריבת חלב וצינמון פקאן Streusel, ו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, allspice, ומלח בקערה גדולה ולטפטף לאוורר ולשבור כל גושים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הביצים, שמן, סוכרים ווניל בקערה בינונית ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהקמח רק משולב ולא נשארים פסים לבנים (היזהרו לא לערבב יתר). מקפלים בתפוחים עד רק בשילוב שווה. לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, דוחף אותו לפינות להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
הסר את streusel מהמקרר, באמצעות הידיים שלך, מפזרים אותו באופן שווה על החלק העליון, ולאחר מכן לחץ קלות אותו לתוך הבלילה.
6
אופים עד הלחם הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.