לחם תפוח מהיר עם Streusel פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם מהיר תפוח עם Streusel פקאן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו לחם Streusel תפוח פקאן, לחם תפוחים עם חמאה חומה עם צ'יפס ריבת חלב וצינמון פקאן Streusel, ו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מניחים את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, allspice, ומלח בקערה גדולה ולטפטף לאוורר ולשבור כל גושים. תניח בצד.
מניחים את הביצים, שמן, סוכרים ווניל בקערה בינונית ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהקמח רק משולב ולא נשארים פסים לבנים (היזהרו לא לערבב יתר). מקפלים בתפוחים עד רק בשילוב שווה. לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, דוחף אותו לפינות להחליק את החלק העליון.
הסר את streusel מהמקרר, באמצעות הידיים שלך, מפזרים אותו באופן שווה על החלק העליון, ולאחר מכן לחץ קלות אותו לתוך הבלילה.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.