לחם תפוחי אדמה III
לחם תפוחי אדמה III דורש בערך שעתיים ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. לחם זה מכיל 39 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-106 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מרק גבינת תפוחי אדמה הטוב ביותר בקערת לחם , לחם קישואים שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים , ופיצה תפוחי אדמה מוזהבת ובצל מקורמל לחם שטוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר בינוני מבשלים קוביות תפוחי אדמה במים במשך כ-12 דקות, או עד לריכוך. אין לנקז. מצננים את התערובת ל-110 מעלות צלזיוס (43 מעלות צלזיוס). מניחים בצד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. מועך תפוחי אדמה והנוזל הנותר; במידת הצורך הוסף מים חמים להכנת 2 כוסות תערובת תפוחי אדמה.
בקערת ערבוב גדולה, מפזרים שמרים על 1/2 כוס מי תפוחי אדמה שמורים.
מוסיפים את תערובת הפירה, 2 כוסות הקמח, הסוכר, הקיצור והמלח. מקציפים עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה במשך 1/2 דקה, מגרדים כל הזמן את דפנות הקערה. מקציפים 3 דקות במהירות גבוהה. מערבבים פנימה כמה שיותר מהקמח שנותר שאפשר לערבב ביד.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש פנימה מספיק מהקמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה למדי. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, או עד שהבצק חלק ואלסטי.
מניחים בקערה משומנת קלות; הופכים פעם אחת לשמן משטח. לְכַסוֹת.
מניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הכמות, כשעה.
חוררים למטה, והופכים על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים, ונותנים לנוח 10 דקות. מעצבים כל חצי לכיכר.
מניחים בתבניות משומנות בגודל 8 על 4 על 2 אינץ'. לְכַסוֹת.
מניחים להתפחה עד כמעט הכפלה, כ-35 דקות. לפני האפייה מברישים את החלק העליון במעט מים ומפדרים בקמח נוסף.
אופים ב-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) במשך 40 עד 45 דקות. מכסים בנייר כסף במשך 15 הדקות האחרונות של האפייה כדי למנוע השחמה יתרה.
מוציאים מהמחבת; מצננים על רשת.