קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחי אדמה III

לחם תפוחי אדמה III
לחם תפוחי אדמה III דורש בערך שעתיים ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. לחם זה מכיל 39 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-106 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מרק גבינת תפוחי אדמה הטוב ביותר בקערת לחם , לחם קישואים שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים , ופיצה תפוחי אדמה מוזהבת ובצל מקורמל לחם שטוח דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר בינוני מבשלים קוביות תפוחי אדמה במים במשך כ-12 דקות, או עד לריכוך. אין לנקז. מצננים את התערובת ל-110 מעלות צלזיוס (43 מעלות צלזיוס). מניחים בצד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. מועך תפוחי אדמה והנוזל הנותר; במידת הצורך הוסף מים חמים להכנת 2 כוסות תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
אבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביותאבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
2
בקערת ערבוב גדולה, מפזרים שמרים על 1/2 כוס מי תפוחי אדמה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
אבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביותאבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את תערובת הפירה, 2 כוסות הקמח, הסוכר, הקיצור והמלח. מקציפים עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה במשך 1/2 דקה, מגרדים כל הזמן את דפנות הקערה. מקציפים 3 דקות במהירות גבוהה. מערבבים פנימה כמה שיותר מהקמח שנותר שאפשר לערבב ביד.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש פנימה מספיק מהקמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה למדי. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, או עד שהבצק חלק ואלסטי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
5
מניחים בקערה משומנת קלות; הופכים פעם אחת לשמן משטח. לְכַסוֹת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
מניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הכמות, כשעה.
7
חוררים למטה, והופכים על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים, ונותנים לנוח 10 דקות. מעצבים כל חצי לכיכר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
אגרוףאגרוף
8
מניחים בתבניות משומנות בגודל 8 על 4 על 2 אינץ'. לְכַסוֹת.
ציוד שתשתמש בו
צלופן שקוףצלופן שקוף
9
מניחים להתפחה עד כמעט הכפלה, כ-35 דקות. לפני האפייה מברישים את החלק העליון במעט מים ומפדרים בקמח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
אבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביותאבוקדו האס בשל, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
10
אופים ב-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) במשך 40 עד 45 דקות. מכסים בנייר כסף במשך 15 הדקות האחרונות של האפייה כדי למנוע השחמה יתרה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
11
מוציאים מהמחבת; מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
יכול רוטב עוף מרוכזיכול רוטב עוף מרוכז