לחם תפוחים זוקיני ללא גלוטן
לחם תפוחים ללא גלוטן קישואים נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם קישואים, ביצים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחם תפוחים זוקיני ללא גלוטן, לחם פריטר תפוחים קישואים-ללא גלוטן, ו לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז תחתון רק של 9x5 אינץ מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה מדי פעם. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. כדי לאחסן, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד או בנייר כסף.