לחם תפוחים טעים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לחם חיטה טעים באמת (מכונת לחם), לחם בננה אגוזים טעים, ו לחם לבן טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מורחים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים פקאנים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
הסר פקאנים מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח, סוכר חום, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים רסק תפוחים, מים, שמן צמחי וחומץ יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב; לקפל פקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. לחם מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים
2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר חום ארוז2קרום: פירורי קרקר גרהם
4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
קינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®