לחמניות בייקון אני
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו לחמניות בייקון. מתכון זה מכין 25 מנות עם 189 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך בייקון, אבקת שום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לחמניות בייקון, לחמניות בייקון, ו לחמניות בייקון חצופות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה.
חותכים את הקרום מפרוסות הלחם ואז חותכים כל חתיכת לחם לשלושה מלבנים שווים.
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, אבקת שום ופטרוזיליה.
מורחים שכבה מתערובת גבינת השמנת על כל מלבן לחם ומגלגלים אותה. עוטפים פרוסת בייקון סביב כל אחת מלחמניות הלחם ומאבטחים אותם בעזרת קיסמים. מסדרים את הלחמניות על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד שהבייקון פריך, כ -10 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%