לחמניות בצל בקרמל תפוחי אדמה
לחמניות בצל בקרמל תפוחי אדמה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 162 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל, תפוח אדמה אספרגוס ולחם שטוח בצל מקורמל, ו בצל מקורמל וטארט בטטה.
הוראות
מערבבים יחד 2 כוסות מים חמים ושמרים בקערת ערבוב גדולה של מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מומס.
מוסיפים תפוחי אדמה, סוכר וחמאה לתערובת שמרים; מכים במהירות בינונית, באמצעות חיבור וו בצק, עד מעורבב.
להוסיף 7 כוסות קמח ומלח; לנצח במהירות נמוכה 2 דקות.
הוסף בצל מקורמל, והכה במהירות בינונית 5 דקות. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מפזרים בצק עם הנותרים 1 כף קמח, ולהסיר מהקערה.
צורה לכדור, ולמקם בקערה משומנת קלות, הופך לשמן העליון. כבה את התנור. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ולתת לעלות בתנור 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
הסר והשלך ניילון נצמד. אגרוף בצק למטה, ולהסתובב על משטח מקומח קלות. מחלקים ל-21 חלקים.
לעצב כל חלק לכדור עם ידיים מקומטות.
מניחים לא יותר מ 8 כדורים על כל גיליון אפייה מצופה נייר קלף. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות שוב במקום חם, ללא טיוטות, במשך 15 עד 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מברשת עם ביצה ומפזרים זרעי פרג,אם תרצה.
אופים לחמניות ב 350 במשך 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים תיל.