לחמניות דביקות
ניתן להכין את המתכון לחמניות דביקות תוך כ-50 דקות . מנה אחת מכילה 248 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-12 ועלותו 42 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו אבקת חלב ללא שומן, סוכר, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 30% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הלחמניות הדביקות הטובות ביותר , הלחמניות הדביקות והלחמניות הדביקות הטובות ביותר .
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, אבקת החלב, המלח ו-2 כוסות הקמח; מקציפים על נמוך במשך 3 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרדדים בצק לתבנית 16 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים בחמאה; מפזרים סוכר וקינמון.
מגלגלים מצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
חותכים ל-12 פרוסות; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר החום, החמאה וסירופ התירס; מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מניחים פרוסות עם הצד החתוך כלפי מטה מעל הרוטב. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מצננים 3 דקות לפני הופכים על צלחת הגשה.