לחמניות האביב Hoisin בשר
אגרולים בקר Hoisin הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, עלי כוסברה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכונים דומים: רולס אביב אבוקדו עוף עם מטבל אגוז הויסין, גלילי שרימפס עם מטבל בוטנים הויסין, ו לחמניות האביב שרימפס עם רוטב טבילה הויסין.
הוראות
מניחים שום בבלנדר; תערובת עד טחון.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת 5 המרכיבים הבאים. להתמזג עד חלקה.
מניחים בשר בשקית אחסון zip-top פלסטיק גדולה; יוצקים בתערובת שום, שקית חותם, וצינה 6 שעות או לילה.
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה. יבש בשר טפיחה.
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה. בקר צרוב 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב פריך כהה.
העברה ללוח חיתוך, ולתת לנוח 10 דקות. פרוס את התבואה לרצועות בעובי 1/8 אינץ'.
משרים אטריות צלופן במים חמים על פי הוראות החבילה.
ממלאים צלחת עוגה רדודה או מחבת עם מים חמים. לצנן מגבת מטבח עם מים, לסחוט יבש, ומניחים על משטח עבודה. שקופית 1 עטיפה נייר אורז לתוך המים, לצלול במשך כמה שניות או עד שהוא מתחיל להתרכך.
הסר מן המים, ומניח על מגבת.
מניחים עלה חסה בבסיס המעגל. למעלה עם קמצוץ של אטריות צלופן, כמה פרוסות מנגו, רצועות מלפפון, רצועות גזר, ו 1 רצועת בשר. בזהירות לעטוף רול מלמטה למעלה, שמירה על רול חזק ככל האפשר. לאחר 1 רול מלא, מניחים כמה עלי כוסברה ועלי נענע על העטיפה. משוך את הצדדים של העטיפה (כמו בוריטו), ולהמשיך לעטוף עד רול מאובטח.
מניחים על מגש משומן מאוד קלות, ומכסים בניילון נצמד; חוזרים עם עטיפות שנותרו ומילוי. פרוסה לחמניות בחצי באלכסון, ומגישים מיד עם רוטב בוטנים-בוטנים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יבש קריק הכרם Chenin Blanc יבש, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!