קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות הטיפה של המלכה אליזבת

לחמניות הטיפה של המלכה אליזבת
המתכון של מלכת אליזבת לחמניות טיפה מוכן בערך 25 דקות. וזה בהחלט מדהים lacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. יש ארוחת בוקר זו 126 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון זה של מתכונים פשוט דורש קמח, סודה לשתיה, ביצים וחמאה. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת המלכה אליזבת, עוגת תאריך המלכה אליזבת, ו הלחמניות של המלכה.

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, קרם טרטר, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה בגודל בינוני נפרד, לטאטא יחד את הביצים והסוכר. ואז להקציף ברוב החלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הפוך היטב באמצע הקמח ושופכים בתערובת ביצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
להקציף עד חלקה, הוספת חלב יותר עד שאתה מקבל את העקביות הנכונה-דק מספיק כדי להפיץ על המחבת, אבל לא כל כך רזה כמו לרוץ. מקפלים את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מחממים מחבת או מחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני עד נמוך בינוני. מעיל המחבת עם קצת חמאה, להפיץ אותו עם מקופל על מגבת נייר. זרוק כפיות גדולות של הבלילה על המחבת כדי ליצור פנקייק. כאשר בועות מתחילות להופיע על פני השטח (לאחר 2 עד 3 דקות), השתמש במרית מתכת כדי להפוך את הפנקייקים. מבשלים עוד דקה, עד שחום קל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הסר לצלחת לכסות עם מגבת תה נקי כדי לשמור על חם בזמן שאתה מבשל את שאר לחמניות טיפה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מגישים עם חמאה, ריבה, או סירופ זהב (אמריקאי סירופ מייפל משנה).
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ריבהריבה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "